AZ ÁLOM OTTHON NEM ELÉRHETETLEN

BÍZZA A MUNKÁT "ÖREG" SZAKIKRA

konyhák
Beépített szekrények
Építés, felújítás
Beltéri toló ajtók
Iroda bótorok,üzlet berendezés,egyéb

HOGYAN KEZDJÜK

 

HA EGYEDŰL NEM BOLDOGUL, TERMÉSZETESEN SEGÍTEK !!!

Gyakorlott vállalkozók/tervezők pénzt és időt takaríthatnak meg Önnek azzal, hogy a lehetséges problémákat előre felvetik. Ők tisztában vannak, milyen buktatókkal kell szembenézni, illetve ismerik a jó konyhák trükkjeit is. Tanácsot adhatnak a maximális helykihasználással kapcsolatban, költséges alapanyagok helyett javasolhatnak olcsóbb, de jó megoldást, és tudják, hol érdemes ezeket megvásárolni. De néhány információra szükségük van.

A konyha tervezéshez:
1. Először is kell egy alaprajz a konyháról, amelyen fel vannak tüntetve az ajtók, ablakok, tűzhely, csövek, villanykapcsolók és konnektorok.

2. Szükség van egy részletes listára, amelyen rajta vannak az Ön kívánságai: több hely, több tároló, stílusosabb berendezés, hely a kutyának. Kérjük, tegye ezeket a kívánságokat fontossági sorrendbe, kezdve a mindenképpen szükségestől a vágyálomig.

3. Jó, ha vannak olyan mappák vagy katalógusok, amelyek tartalmazzák azokat a termékeket, anyagokat, mintákat, elrendezéseket, amelyek tetszenek Önnek. Ez lehet akár egy kép a barátai konyhájáról, vagy máshol látott építészeti megoldás. Nem éppen rendmániás? Az üvegajtók jól mutatnak a konyhaszekrényen, de az Ön esetében szerencsésebb teliajtókat választani, amelyek leplezik a zűrzavart.

A bépítettszekrények tervezéséhez :

Elegendő egy "szabócentivel" lemért külméret és egy "mórickarajz" a belső elrendezésről mivel én nem tudhatom,hogy a kedves megrendelőnek mennyi inge,nadrágja,cipője stb. van amit el szeretne helyezni a szekrényben.

Építés, felújítás:

Méretek, rajzok tervrajzok, a megvalósítandó munkák leírása

HA EGYEDŰL NEM BOLDOGUL, TERMÉSZETESEN SEGÍTEK !!!

A tervezéshez,ötleteléshez, az önnek tetsző anyagok,színek kiválasztásához a menüsorban a partnerek cím alatt talál egy kis segítséget.

Árajánlat kérés:

Telefon: 06 20 421 75 54

E-mail :paszuj61@gmail.com

Ajánlat kérés
Kapcsolat felvétel

Kedves Látogató !

Ha a honlapomon látottak felkeltették érdeklődését, kérem tegye fel kérdéseit, mondja el a véleményét.

Teljes név*
Telefonszám
E-mai cím*
Kérdés? vélemény*
Elérhetőség

E-mail :

paszuj61@gmail.com

Telefon :

06204217454

Műhely,iroda, mintaterem:

Szolnok Véső út 1.