AZ ÁLOM OTTHON NEM ELÉRHETETLEN

BÍZZA A MUNKÁT "ÖREG" SZAKIKRA

konyhák
Beépített szekrények
Építés, felújítás
Beltéri toló ajtók
Iroda bótorok,üzlet berendezés,egyéb

ÉPÍTÉS, FELÚJÍTÁS

 

 

Én is meg tudom csinálni, vagy bízzam inkább szakemberre?

Minap kint voltunk felmérni egy lakást amit a tulajdonos időnként szépítgetett, mindig hozzárakott egy kicsit a saját tudása alapján. Meglepő és nem szakszerű megoldásokkal találkoztunk, döbbenet volt látni a fürdőszobába felrakott csempét ami kb. 3 éves, a hanyagul lerakott laminált padlót, ami alatt ott van a régi hepehupás parketta és a barátokkal kifestett helyiségeket, ami itt ott foltos volt illetve az alatta lévő festékkel pereg le a falról.

Mindenkinek annyit kell vállalnia egy lakásfelújításból amennyit még biztosan meg tud csinálni, a többit érdemes szakemberre bízni! A tulajdonos panaszkodott, hogy több hónapig újította a lakást, majd a végeredmény soha nem is tetszett neki, a fürdőszoba volt az utolsó 3 évvel ezelőtt, és nagyon sajnálja, hogy az általa felrakott csempét leverjük mert négyzetmétere több mint 6000 Ft-ba került!

Sajnos így sokkal drágább lett a tulajdonosnak a lakás szépítés, ezért belátta, hogy csak olyan munkákba kezd legközelebb bele amihez még van kreativitása!

Árajánlat kérés: A kapcsolat felvétel oldal kitőltésével

vagy elérhatőségeinken

 

Ajánlat kérés
Kapcsolat felvétel

Kedves Látogató !

Ha a honlapomon látottak felkeltették érdeklődését, kérem tegye fel kérdéseit, mondja el a véleményét.

Teljes név*
Telefonszám
E-mai cím*
Kérdés? vélemény*
Elérhetőség

E-mail :

paszuj61@gmail.com

Telefon :

06204217454

Műhely,iroda, mintaterem:

Szolnok Véső út 1.